A NovaMirada organitzem cursos i tallers programats i també per solicitud d’un grup, empresa o organització de qualsevol tipus. Es tracta de formacions dissenyades amb especial cura i detall, en què cada membre participa i co-crea aquestes experiències.

També denominades Constel·lacions, esdevenen una poderosa eina per a gestionar vincles, situacions i conflictes considerant al subjecte en relació als seus sistemes familiars, laborals, etc. per tal de prendre consciència i gestionar la seva posició en qualsevol situació vital.

Ens enfoquem en la presa de consciència de les emocions i posterior gestió a través de recursos propis, i de tècniques i estratègies que promouen l’acceptació d’aquestes emocions i l’aprenentatge que se’n deriva.

Entrenem i millorem la nostra concentració, atenció i capacitat per a connectar en el moment present, aquí i ara, a partir de recursos propis i algunes tècniques de respiració, relaxació i mindfulness. Això ens permet fluir en tot el que vulguem i escollir com viure cada instant de les nostres vides. 

Ens dirigim a connectar amb la nostra essència, amb allò que ens fa genuïns i únics, amb els nostres recursos, capacitats i potencialitats, empoderant-nos per a construir i viure la nostra vida de manera plena i coherent.

Tallers destinats a famílies, per tal de prendre consciència dels valors, patrons, creences, rols, posicions i funcionament, amb la intenció de gestionar i millorar les relacions familiars, sanejant vincles i interaccions entre membres.

Experiències grupals en què la manera en què interaccionem i intersom esdevé la protagonista, on aprenem patrons útils per a relacionar-nos i mostrar-nos amb els altres. També adequat per a grups i organitzacions que volen gestionar conflictes, bloquejos, malentesos, temes pendents i demés.

Enfocats al món de l’empresa i de les organitzacions, en què es treballen els valors, objectius, lleis, contractes implícits, etc. com a factors que interaccionen amb les motivacions i implicacions grupals i individuals, per tal de reconnectar amb el somni i el projecte comú.

Formació dirigida a persones que es troben en contacte amb el públic, per tal d’assolir estratègies d’interacció útils i genuïnes en què ambdues parts hi surtin guanyant (win to win). També enfocades a la gestió de conflictes a la feina i al vincle com a motor d’efectivitat en aquest tipus d’interaccions.

Diuen que “Quan estimem el que fem ni el dilluns ens roba el somriure” ja que és allò que ens apassiona i ens fa vibrar. Així doncs, connectem amb aquestes fonts de passió que vam anar creant des de petits i les portem al present. Definim com construir aquests somnis i fer-los realitat des del propi sentir, les estratègies de què disposem i algunes eines molt útils.

Formació destinada a professionals de la salut, l’ensenyament i l’acompanyament en general. Ens focalitzem en la posició i el rol de la persona que ajuda i/o acompanya, relacionant-ho amb la nostra història, patrons i mandats, il·luminant amb consciència i coherència aquesta part de nosaltres per tal de dur a terme un acompanyament interdependent.

Ens retrobem amb la nostra energia femenina, la nostra intuïció més profunda i tots els nostres sentits. Connectem amb la lloba que totes duem a dins, la dona salvatge i lliure que habita en la nostra essència.

Parlem d’amor ideal, de les nostres expectatives, patrons, història i d’allò que imaginem com “el que ha de ser”, també de ruptures, fills i del procés d’una parella, passant per l’enamorament, la lluita de poder, l’acceptació, la creació d’un projecte en comú i les crisis. Aprenem a gestionar els conflictes de parella, prenent consciència de posicions i rols, i obtenint estratègies win to win.

Creixem a través del teatre i de les seves tècniques per a fluir i connectar amb la nostra essència, amb les nostres emocions i el nostre sentir. Descobrim patrons, valors, història, conectant amb nosaltres, amb els altres i el món que ens rodeja.

Ens endinsem en aquestes tècniques i maneres de percebre el món per tal d’aprendre a gestionar emocions, successos, decisions, crisis i bloquejos. Ens posicionem com a responsables de les nostres vides i del nostre sentir per a construir el nostre present.

Connectem a través de la música amb les nostres emocions i el nostre sentir. El cos ens hi acompanya i també el moviment, així com la veu i el fluir de la nostra globalitat amb la música. Connectem amb patrons, valors, història i molt més, així com amb els altres i el nostre entorn.

Dissenya el teu curs o taller a mida AQUÍ!

El vincle i la confiança n’esdevenen els motors principals, així com el compromís i la implicació de cada persona.

Tallers i cursos vivencials

Aprenentatge significatiu en xarxa

Formació a mida, segons grup i demanda

Últims comentaris

  • Gràcies bonica! Tu també m'has fet de referent en aquesta gran aventura i m'has acompanyat a obrir aquest camí. Una abraçada forta!! NU: on El Salt
  • Gracias preciosa! Ya sabes que eres un gran referente para mi de saltos y de plenitud!! Un superabrazo y arriba ese brindis!! NU: on El Salt