NÚRIA OLTRA GONZÁLEZ

Fundadora i Directora de NovaMirada

Psicòloga i Coach Holística

 

Des de ben petita he sentit curiositat per les persones i per les seves històries, per la mirada especial i única de cadascuna, que representa tot el que ha estat, tot el que és i tot el que pot ser. Molts dels meus records de plenitud estan plens de connexions amb persones, de moments compartits, de descobriments en xarxa… Així que d’una manera o altra, m’he vinculat a elles a través de cada passa que he fet endavant.

NU CV

De ben jove vaig decidir estudiar Psicologia amb la intenció de conèixer-les millor, de connectar-hi i de poder-les ajudar a trobar la seva vida plena. Alhora, m’anava coneixent millor a mi mateixa i als sistemes dels que formo part. També he buscat, amb la curiositat de qui busca en cofres antics, camins paral·lels que m’han regalat més recursos i estratègies útils per a l’autoconeixement i el creixement, a través del Reiki, la Vipassana, el Tapping, la Risoteràpia, la Musicoteràpia, les Configuracions, la Veu, etc.

Va ser però, sobretot a través del Màster de Coaching Sistèmic, que vaig començar a decidir conscientment on i com volia ubicar-me en relació a l’acompanyament i l’ajuda als altres. Des d’una perspectiva apreciativa i capacitadora, amb una visió de responsabilitat sobre un/a mateix/a i la pròpia vida, així com sistèmica i global respecte a les xarxes i al món que creem i del qual en formem part alhora. Vaig sentir com a genuïna i pròpia aquesta NovaMirada, i és així com vaig decidir iniciar el meu projecte. Intuïtivament vaig fer cap a aquesta experiència i així bàsicament és com segueixo decidint cada nou pas en aquest camí que cada dia em sorprèn i m’omple de nous aprenentatges i vivències de plenitud.

Cada experiència personal i professional que he viscut i cocreat, i també la meva essència, configuren el perfum que desprenc en cada nova sessió, taller i experiència. Em sento enamorada de la vida, així que em comprometo a ballar-la dia a dia, més i més.

NovaMirada és un projecte viu, dinàmic i canviant que es nodreix del vincle i la interacció amb persones, projectes i sistemes diferents en forma de col·laboracions.