Fer REGALS al MÓN

Quants cops et dones les gràcies i quants les dones als altres? Quins regals et fas? I als que t’envolten?

Si partim que la vida i tot el que ens aporta és un REGAL i que cada dia més que vivim esdevé també un present afegit que cal cuidar i exprimir com si fos l’últim, molt possiblement sentirem una sensació de GRATITUD profunda en el nostre interior, vers la vida i vers el món en general, que cada dia ens acullen i ens condueixen per nous camins, i que d’una manera o una altra ens proporcionen noves experiències que ens ajuden a aprendre i a créixer en tots els sentits. 

Aquesta sensació de gratitud ens ajuda a ampliar la nostra perspectiva i a MIRAR més enllà del que ens preocupa i ens bloqueja en el nostre dia a dia. Per tant, ens ajuda també a sentir-nos bé, connectats, i ens condueix a compartir-la i ajudar a que els altres també es sentin així. Si la mostrem al món en forma de REGALS, aquesta es contagia i s’estén, i acaba tornant a nosaltres d’una manera o altra.

A continuació, us animo a veure i viure a través de les sensacions, la proposta d’en Nicko Nogués (21 Días de Bondad), un exemple clar de fer REGALS al MÓN i de mostrar la gratitud per la vida i pel món que cada dia ens acull:

(I qui sap, potser us inspireu i n’agafeu idees… ;))

Recordeu que molts dels millors regals no són proporcionals al seu
cost o al seu preu, sinó que tenen a veure amb allò més genuí i inherent als éssers vius anomenat AMOR. 

Un únic i molt especial regal pot ser un SOMRIURE!! 🙂

GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.