Sobre mi

NU Blau

NÚRIA OLTRA GONZÁLEZ

Psicòloga i Coach Essencial

Des de ben petita he sentit curiositat per les persones i per les seves històries, per la mirada especial i única de cadascuna, que representa tot el que ha estat, tot el que és i tot el que pot ser. Molts dels meus records de plenitud estan impregnats de connexions entre persones, i de moments, converses i descobriments compartits. I d’una manera o altra, m’he vinculat més i més a les persones a cada passa que he fet en la meva vida personal i professional.

De ben jove vaig decidir estudiar Psicologia amb la intenció de conèixer-les millor, de connectar-hi i de poder-les acompanyar a veure’s i viure’s a si mateixes des de l’amor i en plenitud. Alhora, m’anava coneixent millor a mi mateixa, als sistemes als quals pertanyo i les posicions que he ocupat i ocupo per anar trobant el meu lloc, iniciant així un camí inacabable de consciència, i que està plenament connectat a aquest projecte.

Uns anys després, a través del Màster de Coaching Sistèmic, vaig decidir conscientment on i com volia ubicar-me en l’acompanyament, amb una mirada  apreciativa que va de dins cap a fora, amb una posició capacitadora i una visió de responsabilitat sobre una mateixa i sobre la pròpia vida.

Va ser llavors quan vaig decidir iniciar el meu projecte professional: NovaMirada, inspirat en reenfocar la mirada, de  dins cap a fora, centrant-nos en nosaltres mateixes per a renéixe’ns i reconèixe’ns des de la pròpia essència. Així, des de fa uns anys, em dedico a acompanyar persones, famílies i grups que volen dur a terme canvis, transformacions, atravessar conflictes, bloquejos, superar crisis, acceptar, prendre decisions, augmentar la seva consciència, el seu benestar, l’autoconeixement i/o senzillament aprendre i créixer connectant amb si mateixes.

També he buscat i he trobat, amb la curiositat i la il·lusió de qui mira en cofres antics, recursos, estratègies i sabers naturals i ancestrals sobre l’autoconeixement i el benestar, a través del Reiki, la Meditació, la Risoteràpia, la Musicoteràpia, el Tapping, l’Ho’oponopono, les Constel·lacions, la Veu, la Dansa, els Registres Akashics, l’Eneagrama, el Xamanisme, etc. Aquests descobriments, que segueixo duent a terme, em permeten connectar amb la meva essència, el meu ser més autèntic i amb el tot connectat, així com alliberar-me i descondicionar-me, aprenent i alhora desaprendrent sobre mi i sobre el món.

En aquest propòsit de descobriments constants m’ha enriquit també treballar en contacte amb persones des d’altres posicions, com a monitora, formadora, cuidadora, operadora, cambrera, etc. I adonar-me de que cada passa i cada fet tenen un sentit i res no passa perquè sí…

A través d’aquesta nova mirada, de dins cap a fora és com he arribat a molts dels meus  millors destins i així és com segueixo decidint cada nou pas en aquest camí que cada dia em sorprèn i m’omple de nous aprenentatges i vivències. NovaMirada és un projecte viu, dinàmic, canviant i col·laboratiu que es nodreix del vincle i la interacció.