Sobre mi

NU Blau

NÚRIA OLTRA GONZÁLEZ

Psicòloga i Coach Essencial

Des de ben petita he sentit curiositat per les persones i per les seves històries, per la mirada especial i única de cadascuna, que representa tot el que ha estat, tot el que és i tot el que pot ser. Molts dels meus records de plenitud estan plens de connexions, de moments compartits i de descobriments en xarxa. Així que d’una manera o altra, m’he vinculat més i més a les persones a cada passa que he fet en la meva vida personal i professional.

De ben jove vaig decidir estudiar Psicologia amb la intenció de conèixer-les millor, de connectar-hi i de poder-les acompanyar a trobar la seva vida plena. Alhora, m’anava coneixent millor a mi mateixa i als sistemes dels que formo part. També he buscat, amb la curiositat de qui busca en cofres antics, camins paral·lels de recursos i estratègies útils per a l’autoconeixement i el creixement, a través del Reiki, la Vipassana, la Risoteràpia, la Musicoteràpia, el Tapping, l’Ho’oponopono, les Constel·lacions, la Veu, etc. La feina també m’ha acompanyat en aquesta missió d’aprenentatge, treballant com a monitora, formadora, cuidadora, etc.

Va ser però, sobretot a través del Màster de Coaching Sistèmic, que vaig decidir conscientment on i com volia ubicar-me en relació a l’acompanyament i l’ajuda als altres. Des d’una perspectiva apreciativa i capacitadora, amb una visió de responsabilitat sobre una mateixa i la pròpia vida. Aquí vaig decidir iniciar el meu projecte professional: NovaMirada. Des de fa més de cinc anys, em dedico a acompanyar persones, famílies, grups, organitzacions que volen dur a terme un canvi, gestionar un conflicte i/o bloqueig, superar una crisi, acceptar quelcom, prendre una decisió, augmentar la seva consciència i benestar, l’autoconeixement o simplement aprendre i créixer.

A través de la intuïció és com he arribat a molts dels meus destins i així és bàsicament com segueixo decidint cada nou pas en aquest camí que cada dia em sorprèn i m’omple de nous aprenentatges i vivències. NovaMirada és un projecte viu, dinàmic, canviant i col·laboratiu que es nodreix del vincle i la interacció amb persones, projectes i sistemes diferents en forma de suma.