Testimonis

Tras varios meses con ataques de ansiedad que me estaban afectando en todos los ámbitos de mi vida, yo que siempre pensaba que los psicólogos no eran para mi, decidí hacer unas sesiones con Núria. Con mas miedo que vergüenza por tener que contarle mis problemas a alguien que no conocía mucho ya que no soy muy abierto a la hora de explicarlos. Cuando llegue a la primera sesión me preguntaba que hacia yo allí.

Pero desde ese día todo cambió y para mucho mejor. Le explicaba a Núria mis problemas e inquietudes, cosas que nunca le había contado a nadie. Y ella me escuchaba sin juzgarme, y me preguntaba y me hacia sentir bien. Luego me mandaba a hacer ejercicios que al principio yo creí que no funcionarían, pero vaya si funcionaron. A día de hoy mi ansiedad sigue conmigo pero gracias a esos ejercicios y a que me enseñó otra manera de afrontar las cosas, la llevo muchísimo mejor!!! Digamos como una compañera de viaje!!!!! Mil Gracias!!

Al llarg de la nostra vida hi poden haver molts canvis que ens poden afectar emocionalment, o no, però d’alguna manera ens trasbalsa. Aquest és el meu cas, després de la mort d’un familiar molt proper em vaig replantejar la vida per a VIURE-LA. Per arribar a aquest objectiu de manera conscient, vaig triar a la Núria, doncs transmet aquella confiança que t’ajudarà a aconseguir l’objectiu que tu et proposis.

Adverteixo que no és un camí fàcil, doncs, ets TU com a persona, la que decideix per on ha d’anar el teu camí. Ella és la teva guia espiritual, la teva consciència que no vols escoltar, però que serà la que t’ajudi a involucrar-te en aquells sentiments que no vols treure a la llum perquè tenim por de SENTIR i ser EMOCIONALS en un món material, robòtic i innatural. En aquest món tan fred hem de tenir els nostres moments de pau i d’emocionar-nos.

Moltes vegades també, tenim por de demanar ajuda, o creiem que el fet d’anar al Psicòleg – Coach significa que estem bojos o no tenim autoestima. No és així la realitat, la realitat és la de fer-nos ser conscients d’una VIDA PLENA. I la Núria té totes les eines i prou experiència per transmetre tots els SENTIMENTS i la CONFIANÇA per a realitzar-ho. Gràcies Núria per ser emocional.

Quan la vida et sorprèn amb persones com la Núria passa una mica això de dir “que és el que fa viure amb aquesta màgia tots i cadascun dels seus projectes?”… És que des de fora no ho entens…

Però de cop i volta, una conversa porta a un altre, i un pensament a un altre, i una reflexió a un altre… i la màgia s’apodera de tu, és en aquell moment on tot esclata i es torna una cosa bèstia d’energia que va i ve i toques el cel amb els dits, perquè sents que pots fer-ho, que ets capaç d’arribar a això i a tot el que et proposis.

Per mi la experiència amb Núria és això, és mirar-la als ulls, saber que tot esta bé i començar a volar, a vegades aquest vol ha fet caure llàgrimes, llàgrimes que han portat a reflexions molt intenses, i les reflexions han portat a aprenentatges i aquests a moure’ns per portar la nostra vida, el nostre dia a dia allà on volem que estigui i amb qui nosaltres volem que sigui.

Per arribar aquí hem xerrat molt, hem parlat del passat, del present, del futur, sobretot hem obert la motxilla de vivències que portem a l’esquena i amb respecte l’hem remenat, revivint, resolent i sanant infinites situacions. Hem simulat la família i els amics fent constel·lacions i ens hem posicionat fermament en creure que som capaces d’elevar-nos i aconseguir cadascun dels objectius que ens proposem.

I aquest ha estat el meu procés… però l’he explicat en plural perquè sense la seva mà acompanyant-me no hagués sigut capaç de dur-lo a terme.

Així que gràcies per caminar al meu costat tot aquest temps i fer-me sentir una mica més lliure i conforme amb mi mateixa, dins d’aquest món que a vegades no saps on et porta, acabes descobrint que amb ajuda i confiança sempre tens les respostes dintre de tu mateix.

M’agradaria transmetre l’agraïment i grata sorpresa que ha significat per a mí l’assessorament que m’ha donat la Núria durant 3 sessions sobre canvis que tenia previstos a fer a la meva vida personal i professional. que posposava d’una manera gairebé inconscient o superficial, un i un altre cop, fent-me trampes al solitari a mi mateix, per dir-ho d’alguna manera.

La técnica de la Núria m’ha sigut agradable i resolutiva perquè no és intrusiva ni passa per gratar ferides que ja formen part del passat, es tracta de mirar endavant, sens dubte és una Nova Mirada i un estil de fer que s’allunyà del patró del terapeuta que es recrea en el passat que tants cops he vist a les pel·licules.